PEDIR CITA

NACIONALITAT ESPANYOLA

Vols ser espanyol/a? Presenta la teva sol·licitud amb nosaltres i assegura’t de que es tramet correctament.

DIVORCIS I DISSOLUCIONS DE PARELLES

Davant els canvis, t’ho posem fàcil. Confia amb nosaltres, treballarem junts perquè el resultat sigui positiu!

PERMISOS DE RESIDÈNCIA I VISATS

Vols treballar o estudiar a Espanya? Vols portar a la teva família? T’ajudem a aconseguir-ho!

MODIFICACIÓ DE MESURES

Si la teva Sentència ja no s’adapta a les teves circumstàncies, podem modificar-la. Aconseguirem el que vols per al a teva família!

RECURSOS

Si no t’ha sortit bé, no desesperis. Recorre a un professional i aconsegueix-ho!

IMPAGAMENT DE PENSIÓ D’ALIMENTS

Si el teu/va ex no te paga la pensió d’aliments, deixa-ho a les nostres mans. Ajustem el nostre pressupost per tal que puguis reclamar judicialment.

CONSULTA 15 MIN

Reserva la teva consulta telefònica, totalment gratuïta, aquí.

CONSULTA 1 HORA

Reserva la teva cita d’1 hora, on-line o presencial a la nostra oficina, aquí.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/help-help/www/wp-content/themes/annalara/page-home.php on line 63

Consulta online sobre extranjería

Si estás tramitando tu expediente de residencia o nacionalidad española seguramente te da miedo el tiempo de espera, o la posibilidad de quedarte en situación irregular. Una consultoría te ofrecerá la tranquilidad que necesitas.

RESERVAR AHORA

Consulta online sobre familia

Si te encuentras en un proceso de divorcio, las preguntas sobre legalidad son frecuentes. Además, no quieres estar en conflicto constante con la expareja, y sufres por los niños.

RESERVAR AHORA

Anna Lara Peralta

Sóc qui hi ha darrera de Help Extranjería & Familia, el meu projecte professional com advocada a Lleida.

Vaig començar periodisme per vocació. Ho vaig deixar tan aviat com vaig comprendre que m’havia equivocat. I vaig decidir llicenciar-me en Dret per la Universitat de Lleida, sorpresa per una passió que creix i creix, any rere any. Tinc la sort de poder fer allò que millor se’m dóna: escolar, comprendre i proposar des de l’empatia.

Necessites la meva ajuda?
Estaré disponible per a tu, respondré sense paraules complicades a tots els teus dubtes i mai et diré el que vols sentir (a menys que sigui veritat). Benvingut/da!

Help Extranjería & Familia és cadascuna de les decisions que m’han portat fins aquí avui. És la il·lusió de seguir creixent, gràcies a persones com tu.

FORMACIÓ PROFESSIONAL +

 • Llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida
 • Curs de Pràctica Jurídica per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida
 • Curs d’especialització lletrada en Dret d’Estrangeria pel Consell de l’Advocacia Catalana
 • Curs d'especialització lletrada en Violència de Gènere pel Consell de l'Advocacia Catalana
 • Curs d'especialització lletrada en la jurisdicció de menors pel Consell de l'Advocacia Catalana
 • Curs d'especialització en Dret hipotecari per l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Lleida
 • Curs d'especialització en Responsabilitat Civil per l'Il·lustre Col·legi d'Advocacia de Lleida
 • Curs sobre la Llei 39/2015, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i sobre els aspectes processals de la jurisdicció contenciosa administrativa
 • Formació complementària en Dret de Família, consistent entre d'altres, en la participació en Jornades, trobades anuals i sopars jurídiques organitzades per la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF)
 • Formació continuada a través de la participació en línia en Jornades i Conferències, organitzades pel Consell de Formació de l'Advocacia Catalana, principalment en matèria civil, família i estrangeria

EN EXERCICI +

 • Advocada del Torn d'ofici (torn penal, laboral, civil, família, administratiu, menors, violència de gènere i estrangeria)
 • Membre de l'Associació Catalana d'Advocats de Família (SCAF)
 • Col·laboradora en la Revista digital Paresinens.cat, en la redacció d'articles jurídics de Dret de Família

Eva Jiménez

Estrangeria

T'ho posem fàcil, deixa-ho a les nostres mans i oblidat
de la paperassa. Ens assegurarem que tot surti bé

 • Nacionalitat espanyola: Tramitem expedients de nacionalitat espanyola per via telemàtica per tot Espanya. Nacionalitat per residència. Nacionalitat per opció. Augmenta les teves probabilitats d’èxit i gaudeix el més aviat dels beneficis de ser espanyol/a!

 • Agilització d’expedients de nacionalitat: No esperis més, si vols accelerar el teu expedient de nacionalitat presenta recurs contenciós administratiu i aconsegueix-la ja!

 • Tramitació de tot tipus de permisos de residència i visats: Arrelament familiar, arrelament social, per compte propi, llarga durada, permisos de la llei d’emprenedors, recuperació de llarga durada, permís per raons humanitàries, visat d’estudis, permís per a la recerca de feina , modificacions a residència i treball, sol·licitud de NIE per primera vegada, inscripció en registre per a ciutadans de la UE que volen treballar a Espanya, etc. Ho fem fàcil, deixa-ho a les nostres mans i oblidat de la paperassa.

 • Recursos per denegació de nacionalitat espanyola i permisos: Si t’han denegat injustament la teva sol·licitud de nacionalitat o el teva permís de residència / visat, recorrerem i farem valer els teus drets!

 • Asil polític i protecció internacional: Assistència durant l’entrevista a la Policia i defensa fins a la resolució de la teva sol·licitud d’asil polític / protecció internacional. No ho deixis en mans de la sort, prepara’t i augmenta les teves probabilitats d’èxit!

 • Procediment d’expulsió: Recursos administratius i judicials contra ordre d’expulsió. Recursos contra internament en C.I.E. Si t’han obert un expedient d’expulsió, podem ajudar-te. Si provem el teu arrelament a Espanya podràs quedar-te!

 • Renovació de permisos: Facilitem els teus tràmits, presentarem la renovació telemàtica del teu permís.

 • Consulta en línia: Si estàs fora d’Espanya o no pots venir a la nostra oficina, podem resoldre els teus dubtes per videotrucada o correu electrònic sense cap problema. Truca’ns i concerta una cita!

Família

El teu divorci no té perquè durar per sempre, ni costar-te massa. Pot ser fàcil i si confies en nosaltres, ho serà

 • Divorci express davant notari: Si no teniu fills menors d’edat i esteu d’acord, podem tramitar el vostre divorci davant notari, en tan sols 15 dies!

 • Divorci o guarda i custòdia de mutu acord: Redactem un conveni regulador i ens ocupem de la seva ratificació judicial lo abans possible. La nostra prioritat és ajudar-te a arribar a un acord que s’ajusti a les necessitats de la teva família, ara i en el futur. Treballem per ser part de la solució i no del problema.

 • Divorci o guarda i custòdia contenciosa: Si no us poseu d’acord, et defensarem al jutjat per aconseguir el millor per a tu i la teva família.

 • Modificació de mesures: Si han variat les circumstàncies que es van tenir en compte a l’hora de fixar les mesures en relació amb el teu fill / a, podem modificar-les, bé sigui de mutu acord o de forma contenciosa, per així adaptar-les al que necessita la teva família.

 • Execució de sentències: Si el/la teu/va ex no t’ingressa la pensió d’aliments dels teus fills, no paga les despeses extraordinàries o no compleix amb el règim de visites fixat, reclama judicialment i fes que compleixi. Confia en nosaltres, farem valer els teus drets!

 • Incapacitació: Ens encarreguem de defensar els interessos de tot presumpte incapaç, així com de la seva família, vetllant perquè el procediment se segueixi amb totes les garanties.

 • Altres qüestions de família: Podem ajudar-te amb reclamacions i impugnacions de paternitat, adopcions, mesures de protecció de menors, procediments de jurisdicció voluntària, retirada de pàtria potestat, reclamació de règim de visites per avis, etc. Posa’t en contacte amb nosaltres i demana el teu pressupost sense compromís.