Contacta'ns

NACIONALITAT ESPANYOLA

Vols ser espanyol/a? Presenta la teva sol·licitud amb nosaltres i assegura’t de que es tramet correctament.

DIVORCIS I DISSOLUCIONS DE PARELLES

Davant els canvis, t’ho posem fàcil. Confia amb nosaltres, treballarem junts perquè el resultat sigui positiu!

PERMISOS DE RESIDÈNCIA I VISATS

Vols treballar o estudiar a Espanya? Vols portar a la teva família? T’ajudem a aconseguir-ho!

MODIFICACIÓ DE MESURES

Si la teva Sentència ja no s’adapta a les teves circumstàncies, podem modificar-la. Aconseguirem el que vols per al a teva família!

RECURSOS

Si no t’ha sortit bé, no desesperis. Recorre a un professional i aconsegueix-ho!

IMPAGAMENT DE PENSIÓ D’ALIMENTS

Si el teu/va ex no te paga la pensió d’aliments, deixa-ho a les nostres mans. Ajustem el nostre pressupost per tal que puguis reclamar judicialment.

CONSULTA 15 MIN

Reserva la teva consulta telefònica, totalment gratuïta, aquí.

CONSULTA 1 HORA

Reserva la teva cita d’1 hora, on-line o presencial a la nostra oficina, aquí.

Anna Lara Peralta

Sóc qui hi ha darrera de Help Extranjería & Familia, el meu projecte professional com advocada a Lleida.

Vaig començar periodisme per vocació. Ho vaig deixar tan aviat com vaig comprendre que m’havia equivocat. I vaig decidir llicenciar-me en Dret per la Universitat de Lleida, sorpresa per una passió que creix i creix, any rere any. Tinc la sort de poder fer allò que millor se’m dóna: escolar, comprendre i proposar des de l’empatia.

Necessites la meva ajuda?
Estaré disponible per a tu, respondré sense paraules complicades a tots els teus dubtes i mai et diré el que vols sentir (a menys que sigui veritat). Benvingut/da!

Help Extranjería & Familia és cadascuna de les decisions que m’han portat fins aquí avui. És la il·lusió de seguir creixent, gràcies a persones com tu.

FORMACIÓ PROFESSIONAL +

 • Llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida
 • Curs de Pràctica Jurídica per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida
 • Curs d’especialització lletrada en Dret d’Estrangeria pel Consell de l’Advocacia Catalana
 • Curs d'especialització lletrada en Violència de Gènere pel Consell de l'Advocacia Catalana
 • Curs d'especialització lletrada en la jurisdicció de menors pel Consell de l'Advocacia Catalana
 • Curs d'especialització en Dret hipotecari per l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Lleida
 • Curs d'especialització en Responsabilitat Civil per l'Il·lustre Col·legi d'Advocacia de Lleida
 • Curs sobre la Llei 39/2015, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i sobre els aspectes processals de la jurisdicció contenciosa administrativa
 • Formació complementària en Dret de Família, consistent entre d'altres, en la participació en Jornades, trobades anuals i sopars jurídiques organitzades per la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF)
 • Formació continuada a través de la participació en línia en Jornades i Conferències, organitzades pel Consell de Formació de l'Advocacia Catalana, principalment en matèria civil, família i estrangeria

EN EXERCICI +

 • Advocada del Torn d'ofici (torn penal, laboral, civil, família, administratiu, menors, violència de gènere i estrangeria)
 • Membre de l'Associació Catalana d'Advocats de Família (SCAF)
 • Col·laboradora en la Revista digital Paresinens.cat, en la redacció d'articles jurídics de Dret de Família

Marta Calderó

Estrangeria

T'ho posem fàcil, deixa-ho a les nostres mans i oblidat
de la paperassa. Ens assegurarem que tot surti bé

 • Nacionalitat espanyola: Tramitem expedients de nacionalitat espanyola per via telemàtica per tot Espanya. Nacionalitat per residència. Nacionalitat per opció. Augmenta les teves probabilitats d’èxit i gaudeix el més aviat dels beneficis de ser espanyol/a!

 • Agilització d’expedients de nacionalitat: No esperis més, si vols accelerar el teu expedient de nacionalitat presenta recurs contenciós administratiu i aconsegueix-la ja!

 • Tramitació de tot tipus de permisos de residència i visats: Arrelament familiar, arrelament social, per compte propi, llarga durada, permisos de la llei d’emprenedors, recuperació de llarga durada, permís per raons humanitàries, visat d’estudis, permís per a la recerca de feina , modificacions a residència i treball, sol·licitud de NIE per primera vegada, inscripció en registre per a ciutadans de la UE que volen treballar a Espanya, etc. Ho fem fàcil, deixa-ho a les nostres mans i oblidat de la paperassa.

 • Recursos per denegació de nacionalitat espanyola i permisos: Si t’han denegat injustament la teva sol·licitud de nacionalitat o el teva permís de residència / visat, recorrerem i farem valer els teus drets!

 • Asil polític i protecció internacional: Assistència durant l’entrevista a la Policia i defensa fins a la resolució de la teva sol·licitud d’asil polític / protecció internacional. No ho deixis en mans de la sort, prepara’t i augmenta les teves probabilitats d’èxit!

 • Procediment d’expulsió: Recursos administratius i judicials contra ordre d’expulsió. Recursos contra internament en C.I.E. Si t’han obert un expedient d’expulsió, podem ajudar-te. Si provem el teu arrelament a Espanya podràs quedar-te!

 • Renovació de permisos: Facilitem els teus tràmits, presentarem la renovació telemàtica del teu permís.

 • Consulta en línia: Si estàs fora d’Espanya o no pots venir a la nostra oficina, podem resoldre els teus dubtes per videotrucada o correu electrònic sense cap problema. Truca’ns i concerta una cita!

Família

El teu divorci no té perquè durar per sempre, ni costar-te massa. Pot ser fàcil i si confies en nosaltres, ho serà

 • Divorci express davant notari: Si no teniu fills menors d’edat i esteu d’acord, podem tramitar el vostre divorci davant notari, en tan sols 15 dies!

 • Divorci o guarda i custòdia de mutu acord: Redactem un conveni regulador i ens ocupem de la seva ratificació judicial lo abans possible. La nostra prioritat és ajudar-te a arribar a un acord que s’ajusti a les necessitats de la teva família, ara i en el futur. Treballem per ser part de la solució i no del problema.

 • Divorci o guarda i custòdia contenciosa: Si no us poseu d’acord, et defensarem al jutjat per aconseguir el millor per a tu i la teva família.

 • Modificació de mesures: Si han variat les circumstàncies que es van tenir en compte a l’hora de fixar les mesures en relació amb el teu fill / a, podem modificar-les, bé sigui de mutu acord o de forma contenciosa, per així adaptar-les al que necessita la teva família.

 • Execució de sentències: Si el/la teu/va ex no t’ingressa la pensió d’aliments dels teus fills, no paga les despeses extraordinàries o no compleix amb el règim de visites fixat, reclama judicialment i fes que compleixi. Confia en nosaltres, farem valer els teus drets!

 • Incapacitació: Ens encarreguem de defensar els interessos de tot presumpte incapaç, així com de la seva família, vetllant perquè el procediment se segueixi amb totes les garanties.

 • Altres qüestions de família: Podem ajudar-te amb reclamacions i impugnacions de paternitat, adopcions, mesures de protecció de menors, procediments de jurisdicció voluntària, retirada de pàtria potestat, reclamació de règim de visites per avis, etc. Posa’t en contacte amb nosaltres i demana el teu pressupost sense compromís.